Over ons

In 2008 is mijn bedrijf opgericht om ergonomisch inrichtingsadvies te geven aan kantoorfabrikanten en inrichters. We hebben eerst als Atvice in de markt gewerkt voor onder andere RSI en ergonomisch advies. De Werkomgevingcoach verricht o.a. werkplekbezoeken, instructies en medische-indicaties (invullen of oplossen). Tevens focussen wij ons op de implementatie van duurzaam dynamisch werken bij bedrijven: industrieel, kantoor en de overheid. Wij zijn deskundig in ergonomie en biomechanica, en hebben de kennis om een werkplek helemaal op maat aan te passen. Hierover vindt u meer informatie bij onze diensten.

Wij zien de toekomst vrolijk tegemoet. Werkgevers zien het belang van het aanbieden van gezonde werkplekken voor werknemers. Anderzijds zien we na de vergrijzing op de werkvloer de werknemers 50 plus terugkeren. 

De rol van ergonomie groeit, want een goed welzijn zal bijdragen aan de keuze van een werknemer om zich te blijven binden aan een bedrijf. Het is inmiddels bewezen dat een werknemer welzijn en sfeer het belangrijkste vinden in het beoefenen van een functie of beroep.

De Werkomgevingcoach gaat de uitdaging met werkgevers aan om het welzijn te bevorderen en te optimaliseren, het ziekteverzuim te verminderen en het bedrijf zo gezond mogelijk te maken!, wat uiteindelijk een financiƫle winst op gaat leveren.