Testimonials

Hieronder vind je een aantal testimonials van onze klanten. (bron linkedin)

Rachel Konings-Steins – Graphic Packaging International

” GPI was op zoek naar een ergonoom met kennis van de (verpakkings)industrie, met een praktische instelling en die kennis van zaken heeft. Dit hebben we bij Seryljo gevonden. Samen met zijn collega Nicole hebben we een programma opgezet en met onze operators hebben we verbeteracties benoemd. Met dit programma zijn wij getraind en bewust geworden van gedrag dat bijdraagt aan een goede fysieke houding. Op dit gebied kan ik Seryljo en Nicole van harte aanbevelen.  “

Antoine Hoeven – Directie Hannover Solar

Als ergonoom heeft Seryljo gezorgt voor het juiste meubilairaangepast naar de wensen van onze medewerkers met het oogop minder ziekteverzuim. Hij heeft hier per werkplek uitstekend advies gegeven, waardoor mogelijk ziekteverzuim door verkeerde houdingen ed tot het minimum zijn beperkt.

Arn van der Vorst – Directie Meeus Group

Ik ken Seryljo al jaren, niet in het laatst door zijn moeilijk te spellen naam 🙂 Maar bovenal ken ik hem als een enthousiast en integer mens, die immer klaar staat voor klant en vriend, een aanbeveling als deze meer dan waard!

Angelique Joosten – De Grafische Ontwerpzaak

“Ongemerkt breng ik erg veel tijd door achter mijn computer. Ik kreeg last van mijn pols (RSI) en dat moest aangepakt worden. Seryljo heeft mij geadviseerd bij het kiezen van een passende computermuis en hoe ik mijn rustmomenten in moest bouwen. Sinds ik deze computermuis gebruik en de nodige rustmomenten pak heb ik geen klachten meer aan mijn pols. Behalve het nu klachtenvrij kunnen werken is de computermuis ook erg fijn en licht in gebruik. Seryljo heeft mij goed geadviseerd. Ik kan Seryljo van harte aanbevelen.

Santino Baal – Ondernemer uitzendbureau

“Professioneel, actief en mens tot mens” dat zijn de eerste drie woorden die bij mij zijn bijgebleven! Seryljo is absoluut eerlijk en een vertrouwenspersoon die een gericht advies geeft. Hij is heel behulpzaam en heeft het beste met iedereen voor. Ik raad iedereen aan om een afspraak te maken met Seryljo, voor een degelijk product en een geweldige service. Fijne zaken!

Frans Hendrikx – Communicatie specialist

Soms kom je mensen tegen waarvan je in eerste instantie een totaal verkeer beeld hebt. Zo iemand die je in een hokje plaatst waar het helemaal niet in hoort. Zakelijk moet je nu eenmaal behoedzaam zijn. Maar het filteren kan ook doorschieten. Mijn devies: Geef ruimte, ben behoedzaam, maar open your mind and hart voor mensen als Seryljo. Zakenman, maar vooral mens, die niet alleen oog heeft voor zijn eigen zaken, maar ook oog en hart voor de kracht van gunnen en samenwerken.

Marjel Sterrenberg – Senior Jurist

Jarenlang rug- en nekklachten door mijn vele uren werk achter het bureau. Seryljo observeert, adviseert, levert een prachtige bureaustoel, stelt deze op mijn afmetingen in en mijn pijn is verdwenen. Geweldig resultaat, prachtige bureaustoel vanstevige kwaliteit en snel geleverd. Top.

Brigitte Van Cauter – Business Coach

Ik kan Seryljo absoluut aanbevelen als zijnde een expert in zijn gebied. Hij heeft een speciaal talent, om op een empathische manier de vinger op de wonde te leggen, en met een geweldige oplossing te komen. Hij heeft ook mij geadviseerd bij de ergonomische inrichting van het kantoor, en het resultaat is verbluffend! Daarnaast is hij ook als mens echt geweldig! Niet twijfelen als je advies en meer nodig hebt, Seryljo is de juiste man!